I San Silvestre Palma de Gandia

REGLAMENT

 

  1. Vine disfressat! Hi haurà un premi a la millor disfressa!!
  2. La carrera transcorre pel casc urbá de Palma de Gandia. El recorregut serà de 5 km, amb un petit desnivell quan s'accedeix al casc antic (amb pujades lleus-mitjes).
  3. La carrera será de caracter competitiu.
  4. Els premis serán en forma de "Vals Canviables" a la tenda de Tecnosport de Gandia per als 3 primers classificats tant femenins com masculins per valor de 60€, 40€ i 25€ respectivament.
  5. L'organitzador de la carrera donará aigua als corredors i en acabar la mencionada carrera, repartirà xocolate amb bunyols de carabasa a tots els assistents.

 

REGLAMENTO

 

  1. Ven disfrazado!! Habrá un premio a mejor disfraz!!
  2. La carrera transcurre por el casco urbano de Palma de Gandía. El recorrido será de 5 km, con un pequeño desnivel cuando se accede al casco antiguo (con subidas leves-medias).
  3. La carrera será de carácter competitivo.
  4. Los premios serán en forma de "Vales Canjeables" a la tienda de Tecnosport de Gandia para los 3 primeros clasificados tanto femeninos como masculinos por valor de 60€, 40€ y 25€ respectivamente.
  5. El organizador de la carrera dará agua a los corredores y al acabar la mencionada carrera, repartirá chocolate con buñuelos de calabaza a todos los asistentes.