Desde
Dilluns
5
Juny
8
00
hasta
Divendres
16
Juny
2017
15
00
CAMPIONAT DE FUTBOL 8 A PALMA
4/06/2017

Es tracta d'una lligueta regular entre els equips inscrits, a doble partit i, en acabar, es jugaran les semifinals i finals (sempre en dijous).

 

Els equips heu de passar per l'Ajuntament de Palma per pagar la inscripció abans del divendres dia 16 de juny (des de les 8:00h fins les 15:00h). Es recorda a tots els equips que el preu és de 5 euros per jugador inscrit i, a banda, s'entregarà una fotocòpia del DNI o passaport de cada jugador (ha d'haver-hi fotografia del jugador!!!). Aquell equip que no haja pagat la inscripció no podrà participar a la lligueta i serà desqualificat. Aquell jugador/a que no haja entregat la documentació acreditativa no podrà jugar fins que no en faça entrega.

 

La reglamentació del futbol 8 la podeu extreure del següent enllaç:

http://www.ffcv.es/images/stories/Temporada201213/FTBOL-8_diferencias_2012-13.pdf

amb la salvetat de que les parts seran de 25 minuts enlloc de 30 minuts.

 

Es crearà un comitè de sis persones (dos de l'Ajuntament (el regidor d'esports i altre regidor) i un responsable de cadascun dels quatre equips) per tal de decidir la sanció en cas d'incompliment greu de la reglamentació i, sobretot, per motius greus de falta d'esportivitat. El campionat està pensat per fomentar l'esport i, més concretament el futbol, a la població de Palma i, totes aquelles accions de falta d'esportivitat seran sancionades pel comitè expressament creat per al campionat.